VAN / İPEKYOLU - Ilıkaynak Ortaokulu

Ock

24 Kasım öğretmenler gününü kutladık. Okul idaremiz öğretmenlerimizin öğretmenler günü için pasta keserek ve hediyeler vererek öğretmenler gününü kutladı. Geleceğimizi yönlendirecek olan öğretmelerimize bu kutsal yolda başarılar diler emekleri için teşekkür ederiz.

Ock

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının yıldönümünde okulumuzda düzenlenen törende saygı, sevgi ve özlemle andık. 10 Kasım sabahı öğrencilerimiz okulumuz bahçesinde toplandı. Saatler 09.05'i gösterdiğinde bayraklar yarıya indirildi ve Ata'mızın manevi huzurunda saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşımız okundu. Yapılan törende atamız için şiirler okunarak atamızı saygı, sevgi ve özlemle andık.